FITUR

MESIN

Seri Mixer Vakum ZKJB-300

Fitur mixer vakum kita adhedhasar standar internasional lan nggabungake karakteristik industri pamrosesan panganan beku kanthi cepet.

The feature of our vacuum stuffing mixer is based on the international standard and combining characteristics of quick-frozen food processing industry.

Miturut kabutuhane

pilih produk sing disenengi

Produk ditrapake ing pipa Katup pompa impeller
bagean otomotif, mesin panganan, aksesoris mesin mineral, produk alat hardware lan dekorasi logam.

MISI

PERNYATAAN

Dumunung ing zona pengembangan ekonomi Xingtang County, Kota Shijiazhuang, kanthi jembar 40000 meter persegi lan luwih saka 300 karyawan. Iki minangka perusahaan teknologi sing nggabungake R&D, desain, manufaktur, penjualan lan layanan teknis.

 

Perusahaan iki utamane melu casting casting lan manufaktur mesin panganan. Proses casting investasi yaiku sol silikon, kanthi output taunan udakara 3000 ton casting.

bubar

PAWARTA

  • Apa faktor sing bisa mengaruhi kualitas casting kanggo produsen casting baja?

    Kualitas casting ana pengaruhe gedhe ing peralatan mekanik, kayata impeller macem-macem pompa, ukuran rongga bagian utama hidrolik, cangkang sing diproses, akurasi garis cetakan lan kasar permukaan, lsp. Masalah bakal dir ...

  • Produsen casting presisi nerangake proses casting sol silika kanthi rinci!

    Proses casting presisi investasi saiki berkembang kanthi cepet, lan populer amarga penampilan sing apik lan resik. Miturut tren saiki, produk-produk bagean sing diproduksi kanthi casting presisi ing mbesuk bakal dadi luwih substansial. ...

  • Sawetara langkah penting proses casting ing casting presisi!

    Casting presisi minangka proses casting umum ing pabrikan casting baja, nanging pangembangan saiki ora umum kaya casting besi lan casting baja, nanging casting presisi bisa entuk wujud sing akurat lan presisi casting sing cukup dhuwur. Sing luwih akeh ...

  • Prospek industri logam ing Zona Pangembangan Ekonomi Provinsi Hebei

    Kanggo ngupayakake mbukak kahanan anyar industri pengecoran bermutu ing kabupaten kita, tanggal 24 Maret, klompok utama kabupaten kita nganakake investigasi lapangan babagan organisasi industri sing relevan, lembaga riset, perusahaan pengecoran lan .. .

  • Pandhuan dhasar kanggo ngresiki gilingan daging Frozen JR-D120 kanthi bener

    Jr-d120 minangka alat sing populer, nanging yen sampeyan ngatasi daging mentah, ngresiki perlu kanggo ngindhari bakteri lan bakteri saka residu. Nanging, ngresiki gilingan sampeyan ora beda karo ngresiki kompor liyane. Sawise iku, panyimpenan komponen sing bener bakal mbantu ...